Széklet inkontinencia

Székletinkontinencia alatt hasonlóan a vizelet inkontinenciához, a széklet tárolási és ürítési zavarait értik.

Nagyon sokan érintettek, de csak kevesen fordulnak orvoshoz.

Ennek sokszor a csalódásuk az oka.

Felmérések szerint, a 60 év feletti népesség több mint 50%-a tapasztalt már ilyet.

A probléma végtelenül kellemetlen, de van rá megoldás!

 

Számos ismert dolog okozhat ilyen tünetet: aranyér, fekély, polip, tumor, sérülések, amiket kezelnek is, de ettől még a már kialakult inkontinencia nem múlik el! 

Kezelésként ezután legfeljebb a hatástalan “intimtornát” írnak elő. Az érintett magára marad, és szinte kiírja magát a közösségéből.

Mi a széklet inkontinencia valódi oka?

Az ok idegrendszeri, vagyis beidegzési, szabályozási zavar, tehát ezt kell kimutatni, és kezelni! Amit a fent említett elváltozások is okozhatnak.

A bélrendszer vegetatív beidegzésű, tudatunktól, függetlenül   „automatikusan” működikközvetlenül nem tudjuk mozgatni. Emiatt tréning direkt nem hat rá! 

Az inkontinencia tehát döntően vegetatív beidegzési zavar következménye, ezért csakis ennek kezelésével lehet eredményt elérni.

Az első lépés:

Mint minden betegség esetén, ki kell vizsgálni az érintett működést. Ez az úgynevezett végbél manometriával (összetett nyomásmérés) lehetséges, amikor az egyes szakaszok működését, és ezek együttműködését lehet tisztázni. Csak így lehet megállapítani, hogy hol a hiba, és milyen fajta ingerterápiára van szükség, a háttérben lévő idegi zavar kezelésére.

A kezelés

A konkrét diagnózis után az érintett terület közvetlen elektroterápiája, amivel újra megtanítjuk a beidegzésnek a helyes működést.

Ha elege van már a csalódásokból, ha elege van az inkontinencia okozta kellemetlenségekből, akkor jöjjön el egy ingyenes, és kötelezettségektől mentes szakértői konzultációra. dr. Szabados Péter neurológus várja önt. Hozza el a leleteit is.

Hívja a +36704349225 telefonszámot és egyeztessen időpontot. 

 

 

Cím:

1137, Budapest, Katona József utca 27. II.em. 2., 9-es kapucsengő (Remedy Kft.).

Legkönnyebben 4-6-os villamossal, a Jászai Mari térnél leszállva közelíthető meg.

Telefon:

+36 70 615 2588

Küldjön nekünk üzenetet